Jag som driver praktiken heter Ann-Sofie Johansson
Fotbalans

Jag har sedan 1993 arbetat med det mesta inom hälsoarbete och friskvård, bl.a som utbildare, gruppträningsinstruktör, kostrådgivare, massör, spaterpeut m.m.
Jag har ett brinnande intresse av att lära mig så mycket som möjligt om allt som rör hälsa och delar sedan gärna med mig av mina kunskaper.

Jag har en grundutbildning i friskvårdspedagogik från högskolan i Gävle och har sedan byggt på med ett flertal olika specialkurser vilket ger mig en bred kompetens och holistiskt synsätt. I nio år har jag tidigare haft min massagepraktik på Arena Motion & Rehab vid Globen.

Jag är certfierad massör samt diplomerad medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut och har även arbetat deltid som handledare på Axelsons Fotvårdsskola. Detta gav mig chansen att ytterligare förkovra mig inom yrket då jag får se många olika fotproblem och hur man bäst hanterar dem.

Jag har även själv erfarenhet av hur viktigt det är att ta hand om sina fötter och muskler vilket gör att jag vet att med rätt egenvård och behandling så kan man komma till rätta med många besvär.

Min praktik uppfyller de krav som Miljö- och hälsoskyddsnämnden ställer för hygienverksamhet.

Jag är med i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund samt Sveriges Fotterapeuter. Jag har självklart också behandlingsskadeförsäkring.